A hagyományok szerint több mint ötven éve minden év június első vasárnapján ünnepli közel 300 ezer építő- és építőanyag-iparban dolgozó az Építők Napját, mely alkalomból File Miklós, az ALUTA elnöke szakmai eredményeik alapján miniszteri elismerő oklevélre terjesztette fel Ádám Istvánt és Kolozár Györgyöt.

Ádám István a korszerű alumínium és műanyag nyílászárók, valamint az alumínium-üveg homlokzatok magyarországi alkalmazásában személyesen és cégén keresztül két évtizede utolérhetetlen eredményeket ért el. Az épületenergetikai és környezettudatos építési szempontok megvalósításában élenjáró szervező munkájának eredményei számos jelentős projektnél láthatók.

Kolozár György az alumínium-üveg homlokzatok építésének minden fázisában a legmagasabb minőségi szinten szervezte meg vállalkozását és végzett a mai városkép kialakításában maradandóz a kivitelezések során. Innovációs téren kiemelendő az üvegbordás tartószerkezetek kifejlesztése és európai szabadalma:„A hőszigetelő üvegek csavarkapcsolattal történő rögzítése a tartó üvegbordához” témában.

Gratulálunk!

süti beállítások módosítása